Probus

Kategorije

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Kolarova br. 17
SRB-21470 Bački Petrovac

tel.: +381 (0)21 782 612

       +381 (0)21 782 622

fax.:+381 (0)21 780 625

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izmena valuteHACCP sistem & HACCP termometri

HACCP sistem (Hazard Analysis Critical Control Point) predstavlja analizu opasnosti i identifikaciju kritičnih kontrolnih tačaka za vreme nabavkee sirovina, proizvodnje, pripreme, skladištenja i transporta hrane, odnosno preventivan i sistematičan sistem praćenja i kontrole svih činilaca koji mogu uticati na zdravstvenu ispravnost hrane (zasnovan na primeni ispravnih tehnoloških procesa i njihovoj kontroli kao i nadzoru celog procesa).

Osim u toku proizvodnje do promene u kvalitetu proizvoda može doći u transportu, skladištenju i na samom prodajnom mestu. Kritične kontrolne tačke u večini slučajeva su vezane za termičku obradu (hlađenje, grejanje), relativnu vlagu, pH-vrednost, te kontrolu čišćenja i dezinfekcije.

Za praćenje kontrolnih tačaka neophodni su kvalitetni i precizni instrumenti, pomoću kojih osiguravate redovno praćenje i beleženje parametara, kao i alarmiranje ukoliko dođe do nedozvoljene situacije.

Ako imate pitanja u vezi HACCP sistema i uređaja u njemu nazovite nas na: +381 (0)21 782 612, naši saradnici će Vas rado posavetovati.

Partneri Deutsch English BiH Hrvatski Srpski

DualtempPRO

Kontaktni i beskontaktni termometar sa sertifikatom za merenje prema HACCP-u. Pogodan za prehrambenu industriju, hotelijerstvo, trgovinu, restorane, kantine, pekare....

Termometri za HACCP

Termometri

PDF prospekt << klikni

Dostmann Electronic

 


 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.