Korpa

Plaćanje korak 1
Detalji isporuke
Isti kao za naplatu
Dodavanje/izmena podataka o isporuci
Ime Šifra Cena Količina Porez Popust Ukupno
 
Ukupna cena proizvoda
 
Ukupno:
0,00 €
0,00 €
Napomene i posebni zahtevi
Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Ograničenje prava svojine
Nakon ispunjenja naših sadašnjih i budućih potraživanja iz komercijalnog odnosa, vlasništvo prelazi na vas. Vi ste ovlašteni menjati ili promeniti proizvod, ali ne i u njegovoj daljoj prodaji.

Reklamacije
Očigledne greške moraju se saopštiti u roku od nedelju dana nakon prijema robe. Manje očite greške mogu se pismeno dojaviti u nedelji koja sledi nakon otkrića istih, ali najkasnije 4 nedelje nakon prijema robe.

Garancija kvaliteta / naknada štete
Naši elektronski i mehanički instrumenti imaju garanciju za ispravnost, kvalitet materijala i njegovu obradu, koja vredi 24 meseca od dostave. Duža vremena garancije koja se javljaju u dokumentaciji / online trgovini biće ispoštovana. U slučaju da roba ima nedostatke (greške), otklonićemo grešku ili zameniti robu. Ako ne možemo rešiti problem ili nam je za to potrebno duže vreme, kupac može potaknuti poništenje narudžbe i promenu cene proizvoda. Izuzetak kad se radi o potrošnim delovima (komponentama), kao što su to na primer baterije.

Pravo vraćanja robe
Garantujemo pravo vraćanja robe u roku od 14 dana od dana dostavljanja. Ako niste zadovoljni s artiklom, pozovite nas, pa ćemo stornirati račun i izvršiti povrat. Na vraćenoj robi ne sme biti znakova da je proizvod bio rabljen i on se mora nalaziti u svojoj originalnoj ambalaži. Rizik i prevozni troškovi povrata robe idu na vaš teret. Ne postoji BILO KAKVA mogućnost povrata sertifikata, jer su svi poslani na vaše ime.
Za povrat proizvoda uobičajena je sledeća procedura: sa PROBUS GRUPOM morate kontaktirati telefonom ili putem kontaktnog obrasca koji se nalazi na veb stranici, s naznakom da želite izvršiti povrat proizvoda te navesti:
¨ Broj porudžbine.
¨ Serijski broj proizvoda.
Po dobijanju informacije, nastavićemo postupak povrata naznačivši vam adresu na koju ćete poslati proizvod (troškovi prevoza i povrata idu na teret kupca).
Kada PROBUS GRUPA, dobije proizvod (koji mora biti propraćen sa originalnim računom), sledi povrat celokupnog iznosa na isti način kao što bi bilo izvršeno plaćanje. U bilo kom slučaju, pristaće se na povrat samo onih proizvoda kod kojih je originalna ambalaža sačuvana neoštećena, koji nisu oštećeni i koji nisu otpečaćeni.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na link 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na link 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.